Wat is liposomaal

Wat is liposomaal?

Liposomen zijn lege vetbolletjes die worden gevuld met vitaminen, mineralen of planten-extracten. Een liposoom heeft een jasje van 2 lagen fosfolipiden die de inhoud beschermen tijdens het transport door de maag. Fosfolipiden zijn lichaamseigen stoffen. De liposoom wordt door het lichaam herkend als vet en gaat via de darmwand in de bloedbaan. De liposomen hechten zich aan cellen en geven hun inhoud af aan de cel.

De liposomale verpakking zorgt voor een 10 tot 30x hogere opname van de micronutriënten.

wat is liposomaal

Kwaliteitsverschil in liposomen

Het produceren van een liposoom is een technisch hoogstandje waarbij veel techniek komt kijken. Het begint bij de goede zuivere fosfolipiden. Vervolgens de hoogwaardige micronutriënten en een complex productie-proces met zeer hoge druk. Het is echt iets anders als "vitaminen mengen in olie". Liposomen in droge vorm hebben een verwarmingsstap in het produktie-proces ondergaan. Wij zijn van mening dat dit de kwaliteit, opname en werkzaamheid niet ten goede komt. Maar wij werken aan nieuwe technieken.

Het voordeel van een liposoom is dat er geen hulpstoffen nodig zijn om de micronutriënten te laten opnemen.

Liposmale vitaminen, mineralen en kruiden-extracten

GezondMooiSlank werkt samen met ActiNovo, de Duitse producent van liposomen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid.

Geen alcohol, geen conserveringsmiddelen

ActiNovo is het enige merk vloeibare liposomale voedingssupplementen dat geen alcohol en geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt. De houdbaarheid wordt verlengd met duindoornbes-extract. Puur natuur en effectief.

wat is liposomaal voor sporters
Wat is liposomaal
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina