3 Maaltijden Juvo Proteinen

3 Maaltijden Juvo Proteinen

Shaker Juvo raw whole food

Juvo Shaker

3 Maaltijden Juvo Slim 120 gram

3 Maaltijden Juvo Slim

120 gram
Proef en ervaar zelf de Juvo Slim.
met maatschepje en brochure.

Normale prijs € 13,95 Speciale prijs € 12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
slim120

3 Maaltijden Juvo Slim 120 gram

Proef de Juvo Slim, 3 maaltijden om zelf te ervaren of het lekker, of het voldoende vult en wat jij ervaart. Je eerste Juvo? Maak hem dan met een vloeistof die je lekker vindt. Bijvoorbeeld yoghurt met water, een zuivelvervanger, sap, sap met water of in een blender met vers fruit en groenten. In de blender maak je zo een complete maaltijd en kun je in smaak variëren.

Juvo is een populaire methode om snel gemakkelijk super gezond af te vallen. Juvo slim wordt gebruikt als maaltijdvervanger, als shake tussendoor en als onderdeel van een maaltijd.

Juvo Slim wordt vaak gebruikt bij intermittent fasting. Lees hier alles over intermittent fasting (periodiek vasten). WIj combineren de effecten van intermittent fasting met raw whole food, een complete en gezonde invulling.

De juvo Slim is een shake-maaltijd, plantaardig, biologisch, vegan, non gmo en bevat geen toegevoegde suiker, sucralose of andere ongewenste toevoegingen. Alleen wat de natuur biedt, alleen wat je echt nodig hebt.

Afvallen met de Juvo Slim kan op verschillende manieren; vervang maaltijden, dus gebruik de Juvo Slim as ontbijt, als lunch en of als diner. Vervang 2 maaltijden per dag. De derde maaltijd (vaak het diner) gebruik je met alleen proteïnen, vezels en vet. Dus vlees/vis/kip met groenten en eventueel yoghurt als dessert. Deze proefverpakkig met 3 maaltijden kan je 1 dag helpen, maar echt afvallen is een proces van weken. Meer informatie over afvallen met Juvo vind je op de website www.gojuvo.nl  Daar vind je alle informatie over dit produkt, of bekijk hieronder de video.

Heb je vragen over het produkt, over afvallen of raw food neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Juvo is ook verkrijgbaar in verpakkingen met 600 gram, 15 maaltijden of 30 shakes.

Meer informatie
Prijs € 13,95
EAN 7110537769790
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3 Maaltijden Juvo Slim 120 gram
Uw waardering