Veelgestelde vragen

Hier is een lijst met het veel gestelde vragen. Klik voor uitklappen.

Bekijk hier de video met veelgestelde vragen.

 

JUVO verkooppunten

Juvo wordt alleen verkocht via webwinkels, gespecialiseerde winkels van Gezond & Wel, slank-studio's, Juvo-coaches en therapeuten (o.a. voedingsadviseurs). Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, als u een afspraak maakt bent u van harte welkom. Op de Juvo-site tref u onder de knoppen “verkooppunten” winkels aan die onze producten verkopen. Onder de knop “coaches” treft u therapeuten en coaches die u kunnen begeleiden bij het realiseren van uw gezondheidsdoelen met Juvo.

JUVO Kwaliteit

De produktie van JUVO voldoet aan de strengste eisen; GMP, HACCP. De samenstelling van de JUVO-produkten voldoet aan USDA Organic (= biologisch), Vegan (vegetarisch en veganistisch), gecertificeerd kosher. De Juvo produkten zijn glutenvrij. De ORAC waarde van JUVO is door een externe instantie bepaald.

Bijwerkingen

Bij aanvang van een raw food dieet begint het lichaam te ontgiften. Gedurende enkele dagen kan dit leiden tot flatulentie, opgeblazen gevoel, en een frequentere stoelgang. Een Juvo maaltijd bevat 8 gram voedingsvezel per maaltijd.

Niet gebruiken bij ernstig Nierfalen

Juvo bevat 95 mg natrium en 3500 mg kalium per dosering van 40 gram.

Calorieën

Juvo Original Whole meal bevat 140 kcal 

Juvo Raw Protein bevat 160 kcal

Juvo Slim bevat 150 kcl

Juvo Superfood bevat per dosis 20 kcl, 6 schepjes is een volledige maaltijd va 120 kcal.

Per maaltijd toevoegen het aantal calorieën van de vloeistof (soya-melk, melk, rijstmelk, vruchtensap) plus de calorieën uit het toegevoegde fruit, honing of noten.

Uitleg over Juvo voeding

Wilt u meer weten over de Juvo maaltijdvervangers, op deze site onder knop "maaltijdvervangers"treft u een algemene pagina en pagina's per Juvo produkt aan. De knop Raw Superfood gaat over de Juvo smoothie suppletie, 60 doseringen om eigen gemaakte smoothies te versterken en aan te vullen met tientallen superfoods. Speciale produkten brengt u naar ons colostrum-supplement, argan olie cosmetisch en argan olie culinair. Mocht u nog vragen hebben, tijdens kantooruren zijn wij meestal telefonsich bereikbaar op 055-3672000.

Pure Argan

Belangrijk bij de aanschaf van argan-olie is de zuiverheid. Goedkope arganproducten zijn vaak gemengd met goedkope olijfolie. Argan Acounna Agadir is gegarandeerd 100% puur. Wij hebben hiervoor een onafhankelijk laboratorium ingeschakeld en wij controleren zelf onze eigen produktie-keten.

Vitomune Colostrum-Biest

Colostrum van Nederlandse koeien ie iets duurder als de de colostrum uit bijvoorbeeld de USA en Nieuw-Zeeland. Nederlandse koeien zijn de veiligste bron voor colostrum. Er wordt in Nederland scherp gecontroleerd op anti-biotica, groeihormonen en resten van medicijnen.

Colostrum kwaliteit

Colostrum kent verschillende sterkten, het percentage immunoglobulinen wordt uitgedrukt in IG en een percentage. Vitomune colostrum maakt gebruik van de hoogste kwaliteit met het hoogste percentage IG. (IG 35%).

 Meer vragen en antwoorden over JUVO treft u hier.